jo, cenzura, to je věc...sám jsem si od tohoto fóra dal asi rok pauzu poté, co mi bylo vysvětleno samotným Silanem Solanoidovičem, že on si může dělat co chce a já sem tupec, co to nechápe...ještě nedávno jsem naší konverzaci měl schovanou na disku, bohužel případným zájemcům už neposloužím, leda tak osobní vzpomínkou...
pokud mi paměť dobře slouží, Petr kdysi přišel s tím, že nabízí profi akvaristům zajímavou alternativu ke každodenním cestám za blechou s nejistým výsledkem a k levnejm granulím, prodávaným často za dlouhý peníz. že se tahle jednoduchá nabídka zvrtla ve slušnej flejm, to není tak uplně pouze jeho vina...ono také proti lidem, kteří si třeba větu:"
gelové krmení lze vyrobit tak, že obsahuje vyvážený poměr esenciálních aminokyselin, což živé krmení neumí" přeloží jako:"žívý je sračka se kterou krmí jen blbci, kupujte moje
gely, ať si můžu koupit dalšího jaguára", se rozumně agrumentuje těžko, v tom se asi shodnem, ne? ale k vaší otázce: věřím, že vaše ryby sou z živého nadšené a že jim prospívá, že by za
gel neměnily. na oplátku vám předložím k uvěření, že moje neonky vypadají po
gelu zdravě a spokojeně a že kdybych jim všem chtěl nachytat blechu, musel by mít den o něco více, než 24 hodin...takže krmím
gelem s tím, že by to asi šlo lépe, ale rozhodně i mnohem hůře, že
gel je zárukou jisté kvality a že mi zatím funguje (krmení
gelem;))...btw: už jste zkoušel mnou navrženou (ano, pochválím se sám a ani se při tom nazačervenám:)) a Petrem zrealizovanou metodu chovu miker? to je živé a je to maso...a na
gelu:)