Prohlášení firmy Aquapress s.r.o.

Komerční sdělení · 14.12.2009 · Článek #290 ·

Vážení a milí čtenáři,

jistě většina z vás obdržela informaci o prodeji německého magazínu "Aquarium live", který v budoucnu bude vycházet pod názvem "Aquaristik". V ČR dochází z propagačních důvodů k šíření milné informace, že se tato změna týká i našeho magazínu "Akvárium živě". Chtěl bych vás touto cestou ujistit, že "Akvárium živě" je samostatný český magazín, jehož název je chráněn ochrannou známkou (patentován) dne 6.5.2004, č. zápisu 270702 a není závislý na žádné licenci ani existenci jakéhokoliv jiného časopisu. Z toho vyplývá, že se zmíněný prodej v Německu v žádném případě nedotýká zájmů našeho magazínu "AKVÁRIUM ŽIVĚ Moderní Akvaristický Magazín" jak zní jeho oficiální patentovaný název a který bude i nadále vycházet ve stejné podobě!

Na vysvětlenou ještě dodávám, že zmíněný německý magazín "Aquarium live" již před lety vydavatel, pan DEGEN, prodal mnichovskému nakladatelství Gong. Zde magazín získal novou podobu a nyní byl prodán dále, což je běžnou obchodní praxí.

Přeji vám i nadále hezké pročítání našeho společného magazínu "Akvárium živě" a těším se s vámi na shledanou nad 1.číslem roku 2010!

Přeji vám hezké a klidné svátky Vánoc a vše nejlepší v roce 2010!

Váš František KOLÍN - šéfredaktor magazínu " Akvárium živě".

Pozn. redakce AKVARISTA.cz - zpráva vyjadřuje stanovisko autora a nemá spojitost s portálem AKVARISTA.cz

Dokument vytištěn z portálu AKVARISTA.cz (www.akvarista.cz). Použití článku pouze pro soukromé studijní účely.
Jakékoliv šíření článku nebo i jeho části je zakázáno.